Kitesurfen

 

Watamu is verreweg de beste kitesurfspot in Kenia vanwege de perfecte windomstandigheden en adembenemende stranden. De diamantwitte kustlijn van Watamu is meer dan 5 km lang en het water is perfect azuurblauw, het is een waar kiteparadijs. Watamu biedt verbazingwekkend vlak water en uitdagende golven voor zowel beginners als ervaren kitesurfers. De water- en luchttemperatuur zijn het hele jaar door zeer aangenaam. Geen wetsuit nodig!

Kitelessen met Tom

Met meer dan 10 jaar ervaring als kitesurinstructeur ben je bij Tom aan het juiste adres. Of je nu een beginner bent of een gevorderde kitesurfer, Watamu is de perfecte plek om te leren, te oefenen en je vaardigheden te perfectioneren.

 

Neem gerust contact met ons op:
WhatsApp: +31 6 82 42 10 55
Call: +254 10 36 29 783
Instagram @barefoot.kenya

Wind

De beste seizoenen om te kitesurfen in Watamu zijn december tot maart (Kaskhazi-seizoen) en juni tot september (Kuzi-seizoen). De wind komt aan land uit Noord-Noordoost in het winterseizoen gemiddeld tussen de 17 en 20 knopen en in het zomerseizoen gemiddeld tussen de 20 en 25 knopen.

Water

Watamu is de perfecte kitespot door de verbazingwekkende vlakke wateren en uitdagende golven voor zowel beginners als ervaren kitesurfers. Het vlakke water bij eb is perfect voor beginners en als je liever op golven wilt kitesurfen, kun je surfen achter het rif dat op slechts 500 meter van het strand ligt.

Kite reparatie

We hebben onze eigen naaimachine en reparatiematerialen (uit Nederland) en Tom repareert je kite zodat je weer kunt genieten van deze prachtige sport!

Maak jouw eigen website met JouwWeb