Wildlife Safaris

Wanner je denkt aan een safari in Afrika, denk je aan Kenia. Kenia biedt safari's naar ieders smaak. Slapen in een tent in de wildernis, luxe lodges en alles daar tussenin. Bekijk de op hol geslagen kuddes van de Mara, de dieprode grond van Tsavo en de majestueuze Mount Kenya en sta versteld.

Wij werken samen met lokale partners. Neem voor meer informatie en opties over safari's en reizen in Kenia gerust contact met ons op via:
WhatsApp: +31 6 82 42 10 55
Tel: +254 10 36 29 783
Instagram @barefootkenyawatamu

Ervaar de overweldigende natuur en cultuur in Kenia

Ben je op zoek naar een safari van 2 dagen of een avontuur van twee weken buiten de gebaande paden, alles is mogelijk! Neem gerust contact met ons op, en we stellen een onvergetelijke gepersonaliseerde reis samen naar jouw wensen.

Hieronder een kleine greep van de opties vanuit Watamu. Heb je andere wensen laat dit aan ons weten, en wij zullen samen met jou kijken naar de mogelijkheden om jouw droomreis te realiseren!

Tsavo East National Park

Tsavo East is het grootste wildpark in Kenia en beroemd om zijn felrode aarde. Van de prachtige zebra's en giraffen, buffels, leeuwen, luipaarden, antilopen, cheeta's .... en natuurlijk de rode olifant, Tsavo East is de thuisbasis en meest onvergetelijke bestemming voor je safari! De olifanten in dit deel van Kenia zijn vaker rood dan grijs vanwege de modderbaden in de unieke rode aarde.

 

Tsavo East Safari -

2 dagen 

Deze 2-daagse safari in Tsavo East National Park is een leuke en betaalbare manier om te genieten van de adembenemende wilde dieren van het grootste wildpark in Kenia. Jullie accommodatie voor de nacht is de Voi Wildlife Lodge.

Tsavo East & Amboseli - 3 dagen

Met deze safari van 3 dagen en 2 nachten bezoek je Tsavo East National Park op de eerste dag met een verblijf in Voi WIldlife Lodfge. De tweede dag rijd je door naar Amboseli vanwaar je uitzicht hebt op de majestueuze Mount Kilimanjaro. Bij Amboseli verblijf je in Sentrim Amboseli Camp of Kibo Camp.

Tsavo East-Taita Salt Lick Lodge - 3 dagen

De eerste nacht verblijf je in Voi Wildlife Lodge of Sentrim Camp. De tweede nacht verblijf je in de meest fotogenieke en unieke Salt Lick Lodge.

* zie foto

Masaai Mara Safaris

Maasai Mara* - 7 dagen

De eerste 2 nachten verblijf je in de geweldige Masaai Mara in Sentrim Camp of Fig Tree Camp. Dag 3 slaap je in Sentrim Elementaita Lodge in Nakuru Park dichtbij Lake Nakuru. Dag 4 rijd je naar Amboseli, met uitzicht op de majestueuze Mount Kilimanjaro, waar je verblijft in Sentrim Camp Amboseli. Dag 5 bestaat uit gamedrives door Tsavo East National Park en de nacht in Voi Wildlife Lodge. Dag 6 in Sentrim Camp in Tsavo East National Park en geniet van de laatste nacht van je ongelooflijke safari door Kenia! Dag 7 is het tijd om (terug) te gaan naar Watamu of Mombasa.

 

*Vertrek is vanuit Nairobo

Maasai Mara* - 2 dagen

Na een gamedrive door Masaai Mara verblijf je in de geweldige Masaai Mara in Sentrim Camp of Fig Tree Camp. De tweede dag geniet je van nog een gamedrive en vlieg je terug naar Malindi.

 

Maasai Mara* - 3 dagen

Na een gamedrive door Masaai Mara verblijf je in de geweldige Masaai Mara in Sentrim Camp of Fig Tree Camp. Op de tweede dag bezoek je een Maasai dorp. Dag 3 geniet je van nog een gamedrive en vlieg je terug naar Malindi.

 

*Vertrek vanaf Malindi Airport

Maak jouw eigen website met JouwWeb