We love Kenia

Neem gerust contact met ons op:
WhatsApp: +31 6 82 42 10 55
Tel: +254 10 36 29 783
Instagram @barefoot.kenya

Omdat wij van Kenia houden, willen we dit graag met jullie delen. Wij zijn Tom & Mariska, een lokaal stel uit Holland en Watamu die je verwelkomen in het prachtige land dat wij ons thuis noemen. Volg ons op social media @barefoot.kenya.

 

We nemen je op deze site mee op reis door Kenia, Watamu en ons leven hier. De natuur, de dorpen, de mensen en de avonturen die het leven in Kenia te bieden heeft. Dat zich in ons geval grotendeels afspeelt in Watamu, met zijn diamantwitte stranden en diepblauwe Indische oceaan, slechts 1,5 uur rijden van Tsavo, de grootste safaripark van Kenia.

 

Uiteraard hopen wij jou in de toekomst als gast te mogen verwelkomen en wij nemen je graag mee op avontuur. Als je een rondreis of safari wilt maken, brengen wij je in contact met onze lokale contact(en) die zeer ervaren zijn en jouw vakantie tot de reis van je dromen zullen maken. Tom is kitesurfinstructeur, dus ben je sportief aangelegd, dan neemt hij je graag  het water op! Wij willen dat onze gasten het beste van Kenia ervaren en er, net als wij, verliefd op worden.

 

Kwaheri, tot ziens!

Tom & Mariska

Avonturen en activeiten

Maak jouw eigen website met JouwWeb